top of page

Úspech na vedeckej konferencii

„Zdravý snack“ bola práca Kristíny Zásterovej z III.A SPŠP, s ktorou sa zúčastnila na Vedeckej konferencii študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodnou účasťou na Fakulte biotechnológie a potravinárstva  Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre. V sekcii prác študentov stredných škôl prezentovala pred odbornou komisiou výsledky svojho výskumu, v ktorom sa zamerala na stravovanie žiakov. Podstatnú i praktickú časť jej vedeckej činnosti tvorila inovácia v potravinárstve, kde vyvinula müsli tyčinky na základe vlastnej receptúry. V celkovom hodnotení sa Kristínka umiestnila na 3. mieste, pričom abstrakt jej vedeckej práce bude publikovaný v recenzovanom on-line zborníku.   

Srdečne blahoželáme.


                                                            Ing. Zdenka Hamadová

Comments


bottom of page