Úspech na vedeckej konferencii
- melindabaruszova
- 3 days ago
- 1 min read
„Zdravý snack“ bola práca Kristíny Zásterovej z III.A SPŠP, s ktorou sa zúčastnila na Vedeckej konferencii študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodnou účasťou na Fakulte biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre. V sekcii prác študentov stredných škôl prezentovala pred odbornou komisiou výsledky svojho výskumu, v ktorom sa zamerala na stravovanie žiakov. Podstatnú i praktickú časť jej vedeckej činnosti tvorila inovácia v potravinárstve, kde vyvinula müsli tyčinky na základe vlastnej receptúry. V celkovom hodnotení sa Kristínka umiestnila na 3. mieste, pričom abstrakt jej vedeckej práce bude publikovaný v recenzovanom on-line zborníku.
Srdečne blahoželáme.
Ing. Zdenka Hamadová
Comments