top of page

Srdce na dlani aj pre psíky

Nitrianske centrum dobrovoľníctva ocenilo 14. 11. 2023 na XIII. ročníku Srdce na dlani osem najaktívnejších dobrovoľníkov. Primátor Nitry Marek Hattas osobne poďakoval všetkým 97 dobrovoľníkom, ktorí v tomto roku venovali svoj čas na pomoc iným. V oblasti výchovy a vzdelávania prevažovali pedagogičky, ocenenie získala aktívna učiteľka zo Spojenej školy v Nitre - Mgr. Nina Hasprová. Srdečne gratulujeme a ĎAKUJEME, že jej dobrovoľnícke aktivity vedú žiakov k sociálnemu cíteniu, empatii a k budovaniu kladného vzťahu k zvieratám.



Výsledok zbierky pre psí útulok v roku 2023


"Milí žiaci, rodičia a kolegovia,


dňa 18.12.2023 sme sa so šiestimi žiakmi, ktorí sú zároveň členmi školského parlamentu, vybrali do Útulku pre psíkov v Zlatých Moravciach. Boli sme odovzdať Vianočné príspevky z dobročinnej zbierky, ktorá prebiehala na našej škole. Zároveň to bola aj skvelá príležitosť na vyvenčenie psíkov, príležitosť potešiť ich piškótami a odovzdať im veľa veľa lásky.

Všetci si to veľmi užili a odchádzali sme s výbornou energiou. Mňa veľmi teší, že sa žiaci hneď pýtali, kedy môžeme venčenie zopakovať, pretože atmosféra bola skutočne príjemná.

Touto cestou VÁM chcem veľmi pekne poďakovať za všetky finančné a materiálne príspevky. Finančný príspevok v hodnote 200€ bol dnes prevedený na účet útulku a bude aj k nahliadnutiu.

Ďakujem a prajem Vám všetkým krásne sviatky!

S pozdravom, Nina Hasprová"




85 views

Related Posts

See All
bottom of page