top of page

Imatrikulácie a vianočná akadémia

Slančíkovo sa po dlhých 3 rokoch pandemického obmedzovania konečne mohlo tešiť z obnovenej tradície študentskej oslavy konca kalendárneho roka. Imatrikulácie prvákov a vianočná akadémia patria k najpopulárnejším študentským aktivitám na našej škole. Nakoľko sme obrovská škola, oslavovali sme až dva dni - 20.12. hoteláci a potravinári a 21.12. športovci a francúzi. Oba dni sme začali imatrikuláciou prvákov, ktorí preukázaním svojich zručností v odbore, súdržnosťou a vyslovením slávnostného sľubu boli prijatí do cechu študentov.

Slávnostná atmosféra a dobrá nálada nás neopustili ani počas vianočnej akadémie, kde jednotlivé triedy postupne prezentovali svoj nacvičený program. Aj tento rok dominovali tanečné vystúpenia, ale pobavili nás tiež scénky či spev. Vyvrcholením podujatia bola študentská diskotéka. Tak, ako sme zvyknutí, ani tento rok táto milá akcia nesklamala a oživila život v Slančíkove.


Všetkým účastníkom, ako aj organizátorom a triedam, ktoré podujatie pripravovali, úprimne ďakujeme a už teraz sa tešíme na ďalší ročník.

Mgr. Jana Vanková


HA a SPŠP 20.12.2022


SŠŠ a GYM 21.12.2022



522 views

Related Posts

See All
bottom of page