top of page

DofE sa prezentovalo na DOD

Tohtoroční účastníci DofE (rozvojový program Medzinárodná cena vojvodu z Edinburghu) zo Slančíkova si pre svojich budúcich spolužiakov zo základných škôl a ich rodičov pripravili krátku prezentáciu programu DofE. Záujem bol naozaj obrovský. Každú skupinku žiakov privítali v DofE expozícii sympatickí moderátori, ktorí v krátkosti vysvetlili záujemcom, čo DofE je, aké podmienky treba splniť pre zisk medzinárodne platného certifikátu a aké benefity program prináša pre život a pre budúcnosť každého študenta. Pridali aj osobné skúsenosti a zaujímavosti z predchádzajúceho ročníka, ktorý bol naozaj bohatý na mnohé dobrodružstvá a úsmevné zážitky.


Okrem týchto základných informácií mohli návštevníci obdivovať aj výstavu výbavy potrebnej k úspešnému absolvovaniu dobrodružnej expedície, vzhliadnuť videoprezentáciu programu, na banneroch obdivovať zaujímavé i odvážne ciele, ktoré DofEáci v tomto ročníku plnia, ale aj výsledky ich práce a snaženia z ročníka minulého. Schopnosti nádejných DofEákov si moderátori hneď aj otestovali dvoma krátkymi interaktívnymi aktivitami, ktoré symbolicky preverili zručnosť žiakov postaviť stan, či správne zbaliť turistický vak.



Veríme, že prezentácia návštevníkov DOD v Slančíkove zaujala a taktiež, že sa s väčšinou z nich uvidíme budúci školský rok nielen na škole ako spolužiaci, ale aj ako súčasť skvelého, veselého a odvážneho slančíkovského DofE tímu.

Clara Lužáková, Ambasádorka programu DofE

53 views

Related Posts

See All
bottom of page