top of page

147 krabíc ♥ so Srdcom na dlani

Čo dokáže jedna škola? Neskutočné veci!

Tretím rokom sa na našej Spojenej škole uskutočnila krásna akcia pre seniorov "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok". A dokázali sme neskutočnú vec > odovzdať 147 krabíc plných lásky! Nie sú to iba krabice naplnené odporúčanými vecami, ale je tam predovšetkým zabalený čas, úsilie, srdečnosť a potešenie jednak pre tých, ktorí krabičky vytvárajú, ale najmä pre starkých. A tento rok ich potešíme až 147. Úžasne veľa radosti a prejavenej lásky


Nech si hovorí kto chce, čo chce, ale tá dnešná mládež ukázala, že vie cítiť, vnímať a je empatická k okoliu, ostatným a k starkým obzvlášť. A to najmä preto, ze starkí patria vždy pevne k vnúčatám a v ich živote majú nezastupiteľné miesto.


Preto vám všetkým, milí študenti Slančíkova, patrí OBROVSKÉ ĎAKUJEM ♥♥♥♥. Rovnako ĎAKUJEM mojim kolegyniam a kolegom, ktorí túto akciu podporili a darovali do zbierky všetko, čo bolo potrebné, aby sa takýto ušľachtilý čin podarilo uskutočniť. Ste skvelí! A kedže verím známemu Dopraj a bude ti dopriate, tak vám všetkým prajem, aby sa darovaná láska k vám vrátila znásobená.

S láskou a pokorou, Marika Červeňanská


Svojou dobrovoľníckou prácou na škole bola Ing. Mária Červeňanská nominovaná na Ocenenie SRDCE NA DLANI v nitrianskom kraji pre rok 2023 v oblasti výchovy a vzdelávania. Srdečne blahoželáme!


86 views

Related Posts

See All
bottom of page