top of page

Vianočná Nitra 2019

Oddiel modernej gymnastiky ŠK ŠOG zorganizoval v spolupráci so Slovenskou gymnastickou federáciou, v dňoch 22.-24.11.2019, medzinárodnú súťaž v modernej gymnastike CHRISTMAS NITRA 2019. Súťaž, na ktorej sa zúčastnilo 24 krajín, vrátane Indonézie, Ruska, Singapuru, Kanady a Kórey, 270 gymnastiek a 60 klubov, sa po prvýkrát v histórii nitrianskej modernej gymnastiky konala pod hlavičkou FIG, licencie Medzinárodnej gymnastickej federácie. Okrem 1. ročníka FIG prebiehal paralelne aj 20. ročník pohárovej Vianočnej Nitry. Na bankete, ktorý sa konal v spoločenskej sále Spojenej školy, sa na počesť jubilejného 20. výročia súťaže, stretli bývalé gymnastky, trénerky a funkcionári pôsobiaci v MG ešte v časoch TJ Plastika Nitra.


Na slávnostnom ceremoniáli odovzdával výherkyniam ceny aj pán riaditeľ Jaroslav Maček a pani zástupkyňa SŠ Zlata Maniačková. Našim študentkám sa veľmi darilo, Natália Majzlíková obsadila 1. miesto v kategórii Senior A a Liana Vilčeková 5. miesto v kategórii Junior A.


Spoločná zostava r. 2008, v ktorej figuruje naša žiačka Viktória Nesterova, obsadila 1. miesto!


Príprava podujatia takého rozsahu si vyžiadala mimoriadne náročnú prípravu a organizáciu, v ktorej nám veľmi pomohli aj študenti Strednej športovej školy.


Ďakujeme všetkým, boli sme skvelý tím!



31 views

Related Posts

See All
bottom of page