top of page

Obhájili sme titul majstra Slovenska

Hádzanárky Športového gymnázia Nitra obhájili titul Majstra Slovenska stredných škôl. Finálový turnaj víťazov krajských kôl sa konal v dňoch

22.-23.3.2012 v Trnave. Nitrianske gymnazistky prešli celým turnajom bez jediného zaváhania a postupne zdolali ŠG Trenčín 23:18, OA Vranov/Topľou 35:8, ŠG Dunajská Streda 24:14 a v repríze vlaňajšieho finále opäť zdolali Gymnázium PH Michalovce 18:15 a získali tak opäť majstrovský titul pred Michalovcami, D.Stredou, Trenčínom a Vranovom.


Tréner družstva Slavo Varga: "Sme nesmierne šťastní, že sme opäť dokázali uspieť v tejto konfrontácii. Po veľmi ťažkých zápasoch vo WHIL a viacerých deprimujúcich prehrách potrebovali dievčatá opäť zažiť slastný pocit víťazov. Ceníme si to o to viac, že sa nám podarilo zdolať kompletné družstvo Michaloviec. Musím pochváliť celý kolektív, ktorý podal veľmi kvalitný, disciplinovaný a bojovný výkon. Dievčatá sa mohli opäť presvedčiť, že keď potiahnu za jeden povraz a rozhodcovia zapískajú rovinu, sú schopné poraziť aj také kvalitné družstvo ako Michalovce nesporne sú."


O titul sa zaslúžili: brankárky: Halásová,Csáková a Velčická M., hráčky: Kóňová, Königová, Kolářová, Czuczorová, Vargová, Velčická P., Krajčovičová, Čaprnková, Sýkorová, Lenčéšová a Šínska.



Majsterky SR MSR stredných škôl v hádzanej dievčat
Majsterky SR MSR stredných škôl v hádzanej dievčat

11 views

Related Posts

See All
bottom of page