top of page

COP na prípravných turnajoch

Naše tímy COP absolvovali úspešne dva prípravné herné turnaje. Prvý sa konal v Leviciach v termíne od 31.8-1.9. 2019.




Do družstva B - Hvozdová, Slivková S., Justhová, Valentová, Jozeková K., Jozekova D., Kartiková, Slivková K., Baráthová, Žilavá, Siládiová, Balážová - pod vedením trénera M. Maličký.


Na turnaji v Leviciach sme odohrali v skupinách 4 zápasy. Obom tímom sa podarilo kvalifikovať do štvrťfinálovej skupiny, kde „Áčko“ zdolalo Levice A a naše „“Béčko zdolalo UKF NR. V ďalšom kole sme si v priamom súboji o postup do semifinále zmerali sily medzi sebou a víťazom v tomto zápase bolo družstvo COP- A. Družstvo B ako zdolaný tím išiel hrať o umiestnenie proti českému tímu Přerov a v tomto zápase opäť neuspeli a skončili na konečnom 6. mieste. Tím A narazil v semifinále na BA Bilíkovu a taktiež to skončilo neúspešne pre naše družstvo. V súboji o tretie miesto sme zahrali výborne a vybojovali si bronzové medaily. Medzi vyhlásenými hračkami turnaja bola D. Šuleková ako najlepšie libero turnaja. Tento turnaj nám ukázal, na čo sa máme zamerať v tréningu na skvalitnenie našej hry.


Druhý turnaj sme odohrali od 6.9-8.9.2019 v meste Přerov.

Nominácia na turnaj sa takmer nelíšila od turnaja v Leviciach, presunuli sme akurát N. Mikovú do tímu B. Znova pod vedením trénerov Maličký, Adamec, Huba.


Turnaj v Přerove sa začal už v piatok, každý tím odohral tri zápasy vo svojich skupinách, bolo 6 štvorčlenných skupín, na turnaji bolo spolu 24 družstiev - z toho šesť slovenských. Tím A vyhral všetky svoje piatkové zápasy a skončil na prvom mieste a tím B prehral jeden a skončil na druhom mieste, ale podarilo sa mu kvalifikovať medzi najlepších 12 tímov. Tie boli rozdelené v sobotu na dve šesť členné skupiny. Tím A skončil po sobote na druhom mieste v skupine, keď prehral len jeden zápas proti BA Bilikova 0-2 a postúpilo do nedeľňajšieho semifinále. Tím B skončil v skupine na treťom mieste a v nedeľu mal šancu hrať o najlepšie 5. miesto.

V nedeľu tím B prehral oba svoje zápasy a nakoniec sa umiestnil na krásnom 6. mieste. Tím A svoj semifinálový zápas zvládol a porazil tím Levice 2-1 a postúpil do finále turnaja. Vo finále si opäť zmerali sily s BA Bilikova a po výbornej hre vyhrali 2-0 a právom získali zlaté medaily. Medzi vyhlásenými najlepšími hračkami bola z COP-A K. Kucserová ako najlepšia smečiarka turnaja, a najlepšou hráčkou tímu COP-A bola vyhlásená V. Krajčírová.



33 views

Related Posts

See All
bottom of page